UC Lite — Hesap ve veri silme

Geliştirici: ENS Studio · Uygulama: UC Lite (com.ens_studio.uc_lite)

Hesabınızı nasıl silersiniz?

1. Uygulama içinden (en hızlı yol): UC Lite → Ayarlar → Hesap → Hesabımı Sil. Silme işlemi şifrenizle onaylandıktan sonra hemen başlar.

2. Uygulama yüklü değilse e-postayla: UC Lite hesabınıza kayıtlı e-posta adresinden ucliteoffical@gmail.com adresine "UC Lite hesap silme" konulu bir e-posta gönderin ve kullanıcı adınızı yazın. Hesabın size ait olduğunu doğrulamak için yalnızca kayıtlı e-posta adresinden gelen talepleri işleriz. Talebiniz en geç 30 gün içinde tamamlanır ve size e-postayla bildirilir.

Neler silinir?

Genel sohbette kalan mesajlarınız silinir veya "silinmiş kullanıcı" olarak anonimleştirilir.

Neler bir süre saklanır?

Dikkat: Hesap silindikten sonra bakiyeniz, bekleyen siparişleriniz ve satın aldığınız avantajlar (ör. reklam kaldırma) geri getirilemez. Bekleyen bir market siparişiniz varsa silmeden önce teslim edilmesini bekleyin.

Hesabı silmeden verilerin bir kısmını silme

Hesabınızı silmek istemiyorsanız yalnızca belirli verilerinizin (ör. sohbet mesajlarınız, yüklediğiniz avatar veya videolar, profil notunuz) silinmesini de isteyebilirsiniz. Avatarınızı ve profil notunuzu uygulama içinden kendiniz değiştirebilirsiniz. Diğer veriler için kayıtlı e-posta adresinizden ucliteoffical@gmail.com adresine "UC Lite veri silme" konulu bir e-posta gönderin, kullanıcı adınızı ve silinmesini istediğiniz verileri yazın. Talebiniz en geç 30 gün içinde tamamlanır.

Ayrıntılar için Gizlilik Politikası.